חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים

מה חדש

פרסבורגר שמרים ( 3 רולדות)

ניתן למלא ב-3 סוגי מילויים

חומרים לבצק

גרם קמח 500

גרם חמאה רכה 200

גרם סוכר 75

מ"ל חלב 180

ביצים 3

מ"ל מים 30

חצי כפית מחוקה מלח

גרם שמרים טריים 25

אופן הכנת הבצק

להכניס את כול חומרי בבצק למיקסר עם וו לישה להפעיל 6 דקות, לעטוף ולהכניס למקרר ל-3 שעות

להוציא מהמקרר ולחלק ל-3 כדורים שווים, לקמח מעט משטח עבודה, לקחת כדור אחד לרדד למלבן 30/25 בערך,

למרוח שכבה נדיבה של המילוי שבחרנו להשתדל להשאיר מעט שוליים נקיים ממילוי, להתחיל לגלגל מהקצוות ולגלגל לרולדה,

לחצות את הרולדה לאורך לשניים ולקלוע מעין צמה, להניח בתבנית חד פעמית משומנת כשהמילוי כלפי מעלה

למרוח בביצה ולהתפיח היטב , להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להשחמה יפה

מילוי שוקולד

גרם שוקולד מריר 500

קופסה שמנת מתוקה 1

אופן ההכנה

להביא לכמעט רתיחה את השמנת מתוקה לכבות את האש להוסיף את השוקולד ולערבב כל הזמן עד לקבלת מרקם אחיד,

להכניס למקרר, מוציאים מידי פעם ומערבבים, התערובת צריכה להיות קרמית ונוחה למריחה, במידה והתקשתה מידי

לחמם מעט

מילוי אגוזים

גרם אגוזי מלך טחונים או קצוצים דק דק 400

גרם סוכר 200

גרם חמאה 50

מ"ל חלב 200

כפות פירורי לחם מחוקות 2.5

גרידה מחצי לימון

אופן ההכנה

מביאים את החלב והסוכר לרתיחה. מוסיפים את החמאה, ומבשלים עד להמסתה. מוסיפים את האגוזים ופירורי הלחם

מערבבים על האש פחות מדקה, רק עד שהכל מתאחד ומכבים את האש. מצננים ורק כשזה פושר מוסיפים את הגרידת לימון

כשהעיסה מתקררת לדרגת פושר היא מתקשה לדרגת פלסטלינה רכה ונוחה למריחה

מילוי פרג

(מספיק ל-3 רולדות)

גרם פרג טחון טרי 400

מ"ל חלב 225

גרם סוכר 225

גרם חמאה 55

גרידה מחצי לימון

אופן ההכנה

את הפרג לקנות בחנות תבלינים ושיטחנו לכם במקום, בשום אופן לא לקנות מוכן באריזות

מביאים את החלב והסוכר לרתיחה, מוסיפים את החמאה ומבשלים עד

להמסתה

מוסיפים את הפרג ומערבבים על האש בערך 30 שניות רק עד שהכל מתאחד ומכבים את האש

מצננים ורק כשזה פושר מערבבים את גרידת הלימון

בהצלחה רבה! ליאורה

תגובות:
 
טופס להשארת תגובה (השאר אימייל אם ברצונך לקבל תשובה ישירה מפורטל החינה הישראלי)
שם
 
אימייל (לא מוצג)
 
*נושא
 

2500 תווים נשארים
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות:
לקריאת כל התגובות ברצף 2. מתכונים 1. מתכון וסרטון להכנת ספינג' מרוקאי אמיתי
 
 
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |