חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים

מה חדש

מתכון חודש יולי - כבד קצוץ - בקלתיות

כבד קצוץ - בקלתיות

חומרים

1/2 קילו כבד (רצוי של עוף)

3 בצלים גדולים קצוצים

1/4 כוס שמן

3 ביצים קשות

1-2 כפות קוניאק

1/2 כפית פלפל לבן

1/2 כפית מלח

כפית שטוחה מרק עוף

25 גרם מרגרינה רכה

אופן ההכנה:

על רשת לצלות באש את הכבדים משני הצדדים להוצאת הדם (לא לייבש מדי), לטגן את הבצל בשמן על להזהבה להוסיף את הכבדים ולטגן כ-5 דקות ולקרר. להכניס למעבד מזון ללחוץ למס' שניות עד לקבלת מחית חלקה, להכניס למקרר לשעה לפחות.

לקחת שק זילוף עם צנתר גדול-בינוני, לזלף לתוך הקלתיות האפויות, לקשט בעלה קטן של פטרוזיליה אפשר חתיכת גמבה או זית.

הכנת תחתיות בצק : (ברקט)

1 כוס יין לבן

1 כוס שמן

כפית שטוחה מלח

קמח כמה שנכנס

אופן ההכנה:

ללוש היטב את חומרי הבצק, לתת לנוח כ-10 דקות, לרדד על משטח מקומח דק ככל האפשר, לקרוץ עיגולים בכוס גדולה יותר מקוטר התבניות, להניח בצורה רופפת לתוך תבניות המתכת ללחוץ עם כף היד על פני התבנית לחיתוך עודפי הבצק, לדקור מעט עם מזלג, לאפות בחום בינוני עד להשחמה.

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן


תגובות:
 
טופס להשארת תגובה (השאר אימייל אם ברצונך לקבל תשובה ישירה מפורטל החינה הישראלי)
שם
 
אימייל (לא מוצג)
 
*נושא
 

2500 תווים נשארים
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות:
לקריאת כל התגובות ברצף
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |