חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים

מה חדש

מתכון חודש מרץ - סיגרים חריפים במילוי בשר וכבד

סיגרים חריפים במילוי בשר וכבד (55 יח')

חומרים למילוי:

500 גרם בשר בקר (כתף, צוואר, שריר, או כל חלק אחר)

300 גרם כבד עוף או בקר (צלוי ומטוגן קלות)

ראש שיני שום קלוף

כף אריסה חריפה

כפית כמון רצוי ביתי (שוקלים מעט וטוחנים לבד בבית)

כפית מרק עוף

כפית מלח

עלי סיגרים ביתיים או תעשייתיים

דבק:

מעט קמח מדולל במים (שיהי סמיך מעט)

אופן ההכנה:

לבשל את הבשר היטב עם כ-6 כוסות מים בערך עד להתרככות, (לשמורכ-1/2 כוס מהנוזלים), לשרוף את הכבד על רשת ולאחר מכן לטגן מעט עם שמן (לא לייבש),

לטחון את הכבד עם השמן שבו טוגנו, הבשר המבושל והשום, להוסיף את התבלינים וללוש היטב.
להוסיף מעט מימי הבישול לקבלת עיסה רכה מעט.
לתת לנוח כשעה במקרר לספיגת הטעמים ולהתקשות העיסה.

להכין נקניקים, לשים נקניק בקצה התחתון של העלה באמצע, לקפל צד ימין על המילוי ואחר כך את צד שמאל ולגלגל.
מעט לפני הסוף מורחים מעט דבק להידוק הקצוות.

להניח על מגש להכניס כשעה להקפאה.

 לשחרר מהמגש ולאכסן בשקיות או בקופסה סגורה.

הערה: אם משתמשים בעלי סיגרים תעשייתיים גדולים יש לחתוך ל-4 (מתקבלים 4 משולשים מכל עלה, אם משתמשים בעלים ביתיים קטנים - להשאיר שלם.

לטגן בשמן עמוק וחם. (אין צורך להפשיר לפני הטיגון).

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן
תגובות:
 
טופס להשארת תגובה (השאר אימייל אם ברצונך לקבל תשובה ישירה מפורטל החינה הישראלי)
שם
 
אימייל (לא מוצג)
 
*נושא
 

2500 תווים נשארים
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות:
לקריאת כל התגובות ברצף 2. תשובה לשמעון פרץ - סיגרים חריפים 1. תודה
 
 
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |