חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים

מה חדש

מתכון חודש דצמבר - תלתלי שילר (קונוסים עם קרם פטיסייר)

תלתלי שילר (קונוסים עם קרם פטיסייר)

חומרים:

750 גרם בצק עלים

13-14 קונוסים ממתכת (אני עוטפת אותם עם נייר כסף זה מקל את שחרורם)

.

אופן ההכנה:

לחלק את הבצק ל-2 חלקים, לרדד כול חלק על משטח מקומח לעלה מלבנידק 1/2 ס"מ בערך,

לחתוך רצועות של 5 ס"מ בערך, ללפף מהקודקוד כלפי מטה בצורת ספירלה כאשר חציו מונח

על הגילגול הקודם. להכניס לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, לאפות עד שישחים יפה.

חומרים לקרם פטיסייר:

2 כוסות חלב

1/2כוס סוכר

2שקיות סוכר וניל

כפית תמצית וניל

2 כפיות קורנפלור גדושות

2 חלמונים

1 שמנת מתוקה (קרה מאוד)

1/2 חב' אינסטנס פודינג וניל

אופן הכנת קרם הפטיסייר

לשים בכלי: 1 כוס חלב ,סוכר, סוכר וניל ותמצית הוניל, להניח על אש גבוהה עד לכמעט רתיחה ולהנמיך.

בכלי נפרד לערבב היטב את הכוס חלב הנותר, קורנפלור וחלמונים, לערבב היטב שלא יהיו גושים

להוסיף לחלב החם, ולערבב כל הזמן עד שהתערובת תתקשה ותייצר בועות,

לקרר היטב.

להקציף את השמנת עם האינסטנס פודינג,לערבב היטב עם קרם הפטיסייר,להניח לקירור במקרר,

לשעה לפחות, למלא שקית זילוף בקרם ולזלף לתוך הקונוסים, למי שאין אפשר למלא עם כפית.

לפזר אבקת סוכר בצורה נדיבה מכול הצדדים.

בהצלחה רבה! ליאורה

למתכונים נוספים לחצו כאן

תגובות:
 
טופס להשארת תגובה (השאר אימייל אם ברצונך לקבל תשובה ישירה מפורטל החינה הישראלי)
שם
 
אימייל (לא מוצג)
 
*נושא
 

2500 תווים נשארים
לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות:
לקריאת כל התגובות ברצף
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |