חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים

מה חדש

מתכון חודש ספטמבר - שוק טלה בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה (מיוחד לראש השנה)

שוק טלה בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה

חומרים:

שוק טלה (קילו וחצי בערך)

1/2 כוס שמן זית

6-7 שיני שום שלמות קלופות

1 עלי רומרין טרי

2-3 עלי טימין

כף חרדל דיז'ון גרגרים

פלפל שחור גרוס

מלח גס

1/4 כוס מים

6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לא עד הסוף

1-2 בטטות פרוסות

רצוי תבנית חד פעמית

אופן ההכנה:

1. השוק חייב להיות מופשר. לשטוף את השוק ולנגבו היטב. לעשות מס' חתכים עמוקים במס' מקומות

ולהחדיר את השיני שום.

2. להכין מרינדה מהמלח, חרדל, שמן, פלפל שחור, והמים. למרוח היטב את השוק מכל הצדדים

ולהניח בתבנית יחד עם התפוחי אדמה והטימין.

3. להכניס לתנור שחומם מראש על חום גבוהה ל-15 דקות בערך להוריד ל-175 מעלות ולהמשיך

לאפות כשעתיים, מידי פעם מוציאים את התבנית הופכים ומרטיבים עם הנוזלים את הבשר ותפוחי האדמה.

לאחר כשעה וחצי בתנור, להוציא שוב להוסיף את הבטטה ועלי הרוזמרין להמשיך לאפות עוד 1/2 שעה לפחות.

בהצלחה רבה! ליאורה

לידעתכם,
אינני עוסקת במכירת עוגיות לחינה, לשרותכם תוכלו לבחור באחת מהחברות להכנת עוגיות לחינה בדף הזה של הפורטל:
  עוגיות מרוקאיות 

תגובות:
 
טופס להשארת תגובה (השאר אימייל אם ברצונך לקבל תשובה ישירה מפורטל החינה הישראלי)
שם
 
אימייל (לא מוצג)
 
*נושא
 

2500 תווים נשארים
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות:
לקריאת כל התגובות ברצף 3. נראה מעולה, ואני אעשה את זה מבטיחה לערב החג. 2. תשובה לשמחה - שוק טלה 1. שוק טלה
 
שוק טלה בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה
שוק טלה בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה
 
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |