חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים

מה חדש

מעמולים - מתכון חודש מאי

מעמולים (55-60 יח')

חומרים לבצק:

2 מרגרינה

1/2 כוס שמן

כוס ורבע מים

3 שקיות סוכר וניל

1 שקית אבקת אפיה

1 כוס סולת

כמה שנכנס קמח (בערך קילו פחות כוס)

חומרים למילוי:

3/4 חבילת תמרים 500 גרם

100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס

כפית קינמון

1/4 כוס מים

אופן ההכנת המילוי:

בכלי למעוך את התמרים עם המים שתהיה עיסה רכה מעט, להוסיף את האגוזים והקינמון.

אופן הכנת הבצק:

בסיר להניח את המרגרינה, השמן, המים וסוכר הוניל, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולהוסיף את הסולת.

לערבב כל הזמן עד שהסולת תתרכך. לכבות את האש להוסיף את אבקת האפייה והקמח בהדרגה עד לקבלת עיסה רכה ונעימה לעבודה.

לקחת כל פעם 10 כדורים בלבד ובינתיים לכסות את הבצק עם מגבת שלא יתקרר ושהמרגרינה לא תחזור להיות מוצקה.

במידה והבצק התקרר להכניס טיפה למיקרו 20 שניות הבצק מקבל גמישות מחודשת.

לקחת כדור בצק אחד ליצור גומה להכניס מעט מילוי תמרים ולסגור. עם פינצטה מיוחדת למעמולים צובטים צד אחד לכל אורכו ומסובבים את הצד השני אליכם ושוב צובטים עד הסוף להוסיף מס' צביטות גם למעלה.

 לאפות בחום בינוני כ-20 דקות בערך.

המעמולים צריכים להיות מעט לבנים. איך בודקים? מרימים אחת אם למטה זה קיבל צבע זה אפוי. לקרר היטב ולפזר אבקת סוכר בנדיבות.

שלכם באהבה ליאורה

לידעתכם,
אינני עוסקת במכירת עוגיות לחינה, לשרותכם תוכלו לבחור באחת מהחברות להכנת עוגיות לחינה בדף הזה של הפורטל:
  עוגיות מרוקאיות 

תגובות:
 
טופס להשארת תגובה (השאר אימייל אם ברצונך לקבל תשובה ישירה מפורטל החינה הישראלי)
שם
 
אימייל (לא מוצג)
 
*נושא
 

2500 תווים נשארים
לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות:
לקריאת כל התגובות ברצף 6. מעמולים 5. הכנת הבצק 4. פיצטה למעמולים - תשובה לצביה 3. פינצטה למעמולים 2. תשובה לשירן - הקפאה 1. הקפאה
 
מעמולים
מעמולים
 
 
 
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |