חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים

מה חדש

מרנג אגוזים עם שוקולד - מתכון חודש אפריל

מרנג אגוזים עם שוקולד - ליאורה ליליאן

חומרים: 

2
 כוסות סוכר

1 כוס חלבונים

3 כוסות אגוזי מלך טחונים רצוי לייבש טיפה בתנור (לא להשחים בשום אופן)

ההכנה:
לשים את הסוכר עם החלבונים בכלי, להניח על אש נמוכה לערבב כל הזמן עד לחום שפתיים ויותר

(לשמור שלא יתחמם מדי שלא תהיה חביתה).

להעביר למיקסר חשמלי, להקציף כ-5-10 דקות עד שהקרם הופך להיות קשה ומבריק,

להפריש 3/4 מהקצף להדבקה לפני שמוסיפים את האגוזים.

להוסיף את האגוזים ולערבב בתנועות עטיפה עדינות על-מנת לא לשבור את הקצף, להכניס את העיסה לתוך שק זילוף

כששיני הצנטר פתוחים היטב ולא סגורים (על-מנת שהאגוזים לא ייתקעו). לזלף צורות מאורכות או עגולות על נייר פרגמנט,

לאפות בחום נמוך 100 מעלות שעה ויותר, (אין צורך לחמם מראש את התנור). עד שמתייבש מעט, לא להשחים,

בגמר האפיה להמיס מעט שוקולד להכניס לקונוס מנייר פרגמנט לגזור את הפייה ולזגזג מעל העוגיות.

אם הולכים על צמדים, להוסיף טיפה צבע מאכל לקצף ששמרנו לערבב היטב, למרוח בנדיבות על חלק אחד

להדביק מעליו, להשאיר בתנור מכובה ללילה זה נקרש ומתייבש יפה. אפשר לזלף שוקולד מומס אם רוצים.

בהצלחה רבה! ליאורה-ליליאן

לידעתכם,
אינני עוסקת במכירת עוגיות לחינה, לשרותכם תוכלו לבחור באחת מהחברות להכנת עוגיות לחינה בדף הזה של הפורטל:
  עוגיות מרוקאיות 

תגובות:
 
טופס להשארת תגובה (השאר אימייל אם ברצונך לקבל תשובה ישירה מפורטל החינה הישראלי)
שם
 
אימייל (לא מוצג)
 
*נושא
 

2500 תווים נשארים
לכתבה זו התפרסמו 9 תגובות:
לקריאת כל התגובות ברצף 9. אחסון העוגיות 8. מרנג אגוזים 7. תשובה לאיה - מרנג אגוזים 6. מרנג אגוזים 5. תשובה לאיה 4. מרנג אגוזים 3. לעלומת השם 2. מצאתי 1. אפה השוקולד
 
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |