חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
לאלמונית בקשר ללחם פרינה
פעם לא היו תנורי אפייה ואז נאלצו לאפות את הלחם יום יום בטבון שהייתה בחצר של בית כלשהו ואז כל השכנים היו מביאים את הלחם לאפייה בטבון ולזה קראו פרנה. כי לשם הביאו את החמין של שבת וגם אפו את הלחם הביתי יום יום. ושם המושג לחם פרנה. לכן או אופים לחם על האבנים כי נאמר והוכח שיש לו טעם מיוחד בגלל האפיה על האבנים. אך זה לא משתווה ללחם פרנה אמיתי. לא מזמן אכלתי לחם פרנה אמיתי וזה טעם אחר לגמרי. לכן אנו מנסים כל מיני דרכים כדי להתקרב במעט לאותה אפייה.





שבוע טוב

פורסם ב-09/01/2010 על-ידי זהבה
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |