חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
בקשר ללחם פרינה
אם מכינים בצק קשה, ודאי שלאחר האפייה גם יהיה קשה. אך אם הבצק ללחם רך מלכתחילה, אין שום סיבה שיצא קשה. ובוודאי כשמוסיפים לו שמן. לא נורא תנסי שוב, רק ככה לומדים.



בהצלחה
פורסם ב-07/01/2010 על-ידי זהבה
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |