חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה ליעלי
יעלי שלום!

תהיי יותר ספציפית ואז אוכל להתייחס, כעיקרון כול העוגיות המרוקאיות עשויות בשמן, שאר העוגות תלוי, ניתן להכניס חצי מרגרינה וחצי שמן, אך יש עוגיות שאין מה לעשות רק מרגרינה מאחדת אותם או חמאה שזה יותר משובח.

בהצלחה רבה! ליאורה
פורסם ב-28/12/2009 על-ידי lioraskitchen.koral.co.il
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |