חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
זמן אפיה - תשובה לרחל
לחנה שלום!

לגבי המרנג, 100 מעלות זה נמוך מאוד כאן לא מדובר בנשיקות אלה בעוגיות שיש להם תוספת אגוזים,

החום צריך להיות 140 מעלות, אחרי חצי שעה

אם חלקו העליון יבש ניתן להוציא מהתנור.



בהצלחה רבה! ליאורה

פורסם ב-06/10/2009 על-ידי lioraskitchen.koral.co.il
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |