חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
זמן אפיה
שלום רב ליאורה ותודה על ההתיחסות.

אפיתי עוגיות מרנג אגוזים לכיפור בחום של 100 מעלות למשך שעתיים. העוגיות התיבשו לגמרי ולא היו אכילות. האם אפשר לרשום הערכת זמן אפיה

נ.ב.- אפשר להכין מרנג שקדים כמו האגוזים

תודה חנה
פורסם ב-06/10/2009 על-ידי חנה
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |