חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה לעליזה
עליזה שלום!

זה מאוד תלוי בסוג הקמח, אני מציעה לקנות קמח של חב' שטיבל שנקרא כללי (יש להם לכל מטרה) להניח את הסיגרים על התפר עד גמר הכנת כל הסיגרים ואחר כך לטגן, אין שום סיבה שזה יפתח, בדוק ומנוסה.

בהצלחה רבה! ליאורה
פורסם ב-25/08/2009 על-ידי lioraskitchen.koral.co.il
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |