חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה למרים - מספאן ושומשום
מרים שלום!

ראשית שיהיה במזל טוב! ולשאלותיך: את המספאן ניתן להכין מראש, רצוי בלשמור בקופסה סגורה במקרר לא בהקפאה בגלל החום הכבד של אוגוסט.

כנ"ל לגבי הסנדלים, לטגן לשמור בקופסה סגורה במקרר, יומיים סמוך לאירוע לטבול בדבש.



בהצלחה רבה! ליאורה
פורסם ב-21/08/2014
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |