חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה לגבריאלה - עוגיות לחינה
גבריאלה שלום!

הואיל ולא ציינת מה את הולכת להכין קשה לי להתייחס, אני בדרך כלל מתחילה מהכבד אל הקל, למשל: מספן שזה הכי דורש זמן, - שבועיים מראש. סיגרים, שבקייה , פסטלים וקורנה, לטגן ולשמור בקופסאות סגורות במקרר,יומיים לפני האירוע לטבול בדבש. מעמולים אם את מכינה, את האבקת סוכר לפזר סמוך לאירוע, כל השאר , קוקוס ,בוטנים, שקדים וכד', שהם הרבה יותר קלים, מספיק שבוע מראש.

ליאורה

פורסם ב-28/04/2014
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |