חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
מרציפן
היי ליאורה הכנתי מרציפן לפי ההוראות טחנתי פעם ראשונה במכונת בשר לאחר קילוף וייבוש היטב של השקדים ערבבתי עם 750 גרם סוכר היטב וטחנתי שוב עם קליפת לימון וכפית תמצית שקדים. במרציפן יש מרקם וטעם של גבישי סוכר האם לנסות לטחון שוב או להמתין עם ההכנה במקרר יום יומיים והסוכר ימס? אנא עזרי לי בנתיים חלקתי את המרציפן למנות ושמתי בניילון במקרר עד שאקבל הנחיות ממך. אני רוצה להשתמש בו גם אפוי וגם לא אפוי לכן המרקם מפריע לי תודה
פורסם ב-05/04/2014 על-ידי דנה
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |