חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה לחי - שבקייה
חי שלום!

ראשית תדאג שהדבש יהיה מספיק צמיגי העשוי מקילו סוכר, 2 כוסות מים, 3/4 מיץ מלימון טרי.

להביא לרתיחה ולהנמיך את האש, לבשל עד לקבלת צבע חום, לטבול את השבקייה כשהדבש על אש נמוכה ולהניח על נייר אפייה משומן, לשמור מרחק ביניהם, לאחר שהתקררו לשים בקופסה אטומה ולהקפיא.

בהצלחה רבה! ליאורה
פורסם ב-02/04/2014
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |