חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
הכנה ביתית של מרציפן
ראיתי במתכון של מרציפן שצריך לטחון 750 גרם סוכר אני יודעת מבית אימי שהיא טוחנת חצי קילו סוכר על קילו שקדים. יש הבדל במרקם של המרציפן אם אני יטחן לפי 750 גרם סוכר ולא חיצי קילו? וגם האם משנה אם טוחנים במעבד מזון או מטחנת בשר? מה עדיף

וכמה טיפות של מי ורדים או תמצית שקדים שמים?
פורסם ב-02/04/2014 על-ידי יעל
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |