חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
כבד עוף - תשובה
ענבל שלום!

אענה לך גם לגבי הכבד עוף, קחי 1/2 קילו כבד עוף בערך, תמליחי טיפה ותצלי על רשת על האש (לשם הכשרתו לפני הבישול).

לטגן כ-3 בצלים קצוצים עד להזהבה, להוסיף כף פפריקה אדומה או אריסה אם יש, פלפל שחור, מעט מלה, כמון אם את אוהבת כ-1/4 כוסב מים הביאי לרתיחה והוסיפי את הכבדים ל-5 דקות בישול בערך.

בתיאבון ובהצלחה רבה! ליאורה



פורסם ב-07/06/2009 על-ידי lioraskitchen.koral.co.il
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |