חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה לעדנה
עדנה שלום!

אני חושבת שאת מתכוונת לעוגיות שנקראות קעיבת או בשמם האחר גרון לרזאל (קרני איילה), הם ממולאות בשקדים טחונים (מרציפאן) שניתן להוסיף להם חלבון מוקצף עם סוכר שהופך את העיסה לקרמית יותר.

ניתן לפזר עליהן אבקת סוכר או לצפותם בפונדט סוכר.

תסתכלי על מתכון חודש יוני 2012.

בהצלחה רבה! ליאורה
פורסם ב-05/09/2012
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |