חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה לאיתן - צלי בשר
איתן שלום!

את הצלי מבשלים עם המים והירקות עד שמתרכך,

מוציאים את הבשר עוטפים אותו ומניחים לפחות ללילה שלם במקרר, למחרת פורסים אותו דק, מניחים בסיר, מוסיפים את נוזלי הבישול ותבלינים ומבשלים עד שהנוטזלים הצטמצמו, מועכים את הירקות ומוסיפים (אך לא חובה)

מועדים לשמחה! ליאורה.
פורסם ב-09/04/2012
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |