חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה לרינה - מספן
רינה שלום!

אני שמחה שנעזרים באתר שלי ועוד יותר כשמדווחים לי שהצליח.

לגבי השקדים הקנויים יש בעיה, כשמשרים שקדים במים רותחים הם סופחים נוזלים וזה מה שהופך אותם אחרי 2 טחינות לבצק גמיש.

השקדים שאת מציינת אחרי טחינה יהיו אבקתיים, אני מציעה ללוש אותם עם דבש ביתי שמכינים ממים, סוכר ולימון עד שיהיה צמיגי, וכך תהפכי אותם לבצק נוח לעבודה.

ואם אפשר לקנות שקדים רגילים וללכת לפי המקובל - עדיף.

בהצלחה רב ה! ליאורה
פורסם ב-11/03/2012
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |