חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
מספאן
היי,אני הייתי רוצה לדעת מה אני לא עושה נכון כשאני מכינה את העוגיות כיוון שאת כל התהליך אני עושה ואפה את העוגות בחום של 180 מעלות והן יוצאות מאוד יפה רק שלאחר חצי שעה לערך הן דביקות ואני כל כך מתבאסת מזה .אשמח לקבל ממך עצות לאפיה נכונה של המספאן.
פורסם ב-08/02/2012 על-ידי גלית אלבז
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |