חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה לגלית - מרציפאן
גלית שלום!

לא פירטטת מספיק למה הכוונה מתפורר, האם הכוונה יבש מידי ואז הבצק לא מספיק פלסטלינה? בכול מקרה זה תלוי מאוד בשקדים שכנראה לא הושרו מספיק במים רותחים, אני מציעה טיפ, לאחר שהמים התקררו לשפוך ולשים מים רותחים חדשים,

ראשית זה מקל על הקילוף, שנית זה מקבל גמישות כמו בצק.

ליאורה

פורסם ב-19/12/2011
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |