חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
עלי וורקא
שלום ליאורה תבורכי על פועלך בעניין המטבח שלנו ובטח של עוד רבים..:) בעבר מצאתי מתכון שלך והסבר מצויין להכנת עלי וורקא ואני רוצה לעשות שוב אך לא מוצאת. אני יודעת שזה רק מים קמח ומלח אך הכמויות חשובות מאוד, כמו כן אשמח אם יש לך טיפ בעניין חימום הברזל ההפוך, האם עליו להיות חם מאוד על אש גבוהה לאורך כל ההכנה או לא?, והאם הבצק צריך להיות דביק מאוד אחרת זה לא ייתפס על הברזל? אשמח אם תוכלי להסביר לי על שני הדברים הללו מנסיונך האישי. תודה רבה, שבוע טוב, יעל
פורסם ב-12/11/2011 על-ידי יעל ביטון
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |