חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
דבש
היי ליאורה רציתי לדעת לגבי הדבש לאחר שעשיתי את הדבש לפני המתכון שלך כמה פעמים ויצא לי מוצלח בימים האחרונים עשיתי את הדבש שוב והדבש יצא לי דביק מידי לאחר ששמתי אותו בכפכפי סומסום הם נדבקו אחד לשני והיה קשה מאוד להפריד אותם אחד מהשני וככה גם קרה לי גם בשבקייה אם אותו הדבש ובנוסף הכנתי עוד דבש ואז אחרי כמה דקות שהדבש היה מוכן והיה נראה יפה ושקוף הוא פתאום הפך ללבן כאילו הסוכר לא נמס למרות שכמה דקות לפני היה נראה שקוף ונוזלי ונראה מוכן לגמרי יש לציין שבדקתי את הדבש במדחום והטמפרטורה של הדבש הדביק מידי הייתה 120 מעלות והדבש שהפך ללבן והפך לגושי כזה היה 112 מעלות אודה לך מאוד לתשובה מה לא עשיתי בסדר כי אני לא מצליחה להבין את הסיבה אחרי שהכנתי הרבה פעמים מוצלחות ללא בעיה אני נתקלת בבעיה שלא נתקלתי אף פעם
פורסם ב-12/11/2011 על-ידי יפה
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |