חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה לאביגיל
אביגיל שלום!

צר לי אך עוגיות אלו לא מוכרות לי, ניסיתי לחשוב

אם את מתכוונת למקרוד שזה בדרך כלל עם סולת ותמרים, שקודם עוברים טיגון ואחר כך טבולים בדבש.

אך אופן ההכנה שאת מציינת לא סביר, לא יכול להיות שאחרי ששמים דבש וסירופ מטגנים , אולי הגולשים מכירים ואשמח אם יכתבו כאן במה מדובר.

ליאורה
פורסם ב-05/10/2011
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |