חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה ליהודית - עלי סיגר
יהודית שלום!

הספר שאת מדברת עליו יש לי אותו וממנו למדתי להכין גם אני את העלים, הסיבה שהם יוצאים לך קשים אולי סוג הקמח, או שאת מורחת שכבות וזה יוצר עלי עבה. המתכון לסיגרים מתוקים שלי הוא לא עשוי מעלי סיגר כי אם מבצק שעשוי משמן, מים וקמח. זה למעשה הבצק הקלאסי לסיגרים.

את הסירטון שהעליתי ליוטיוב תמצאי במתכון לקונוסים שנמצא באתר הפרטי שלי - לא כאן.

בהצלחה רבה! ליאורה
פורסם ב-02/10/2011
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |