חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
עלי סיגר ביתיים
תודה על התגובה המהירה. בינתיים עוד לפני שראיתי את תגובתך ניסיתי להכין מתוך ספר מאוד ישן שיש לי שנקרא: "הבישול המרוקאי" שכתבה רבקה לוי מלול. ספר מאוד מוצלח. הכל בו מאוד מדוייק ואפשר לאמר שממש ממנו למדתי לבשל אחרי שהתחתנתי וגרתי מאוד רחוק מהמשפחה. לכאורה נראה היה שזה יצא מוצלח ואפילו אחרי הטיגון הם היו קריספיים וטעימים. אבל אחרי שטבלתי בסירופ, יום למחרת הם נעשו קשים וצמיגיים וממש בלתי ניתנים לאכילה. ממש התאכזבתי ואני לא יודעת מה הסיבה שזה קרה. אולי תוכלי לעזור לי. המתכון הוא: 1 ק"ג קמח, 1/2 כפית מלח, 3-5 כוסות מים. מכינים בצק רך וכל הזמן מוסיפים מים. משאירים לילה במקרר. למחרת מטגנים על סיר הפוך.

האם המתכון שלך לעלי הסיגר הוא זה שמופיע במתכון "סיגרים מתוקים"? ולא מצאתי את הסרטון של היוטיוב. הלאיתי אותך אבל ממש בא לי ללמוד. תודה על הסבלנות ואשמח לתשובה.
פורסם ב-29/09/2011 על-ידי יהודית אביב
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |