חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה לאילנה - בשר ראש
אילנה שלום!

לכסות את הבשר במים להביא לידי רתיחה ולבשל עם מכסה עד שהבשר רך (אם את נוהגת לבשל בסיר לחץ עדיף), מוסיפים את התבלינים ראה תגובתי

בתגובה מס' ב-688.

בהצלחה רבה! ליאורה
פורסם ב-22/09/2011
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |