חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה לאושרת - אפיית לחם
אושרת שלום!

לא ציינת איזה מתכון ניסית, באתר שלי תוכלי למצוא מתכון מצויין ללחמניות בית. בכול אופן מה שחשוב שהבצק יהיה רך, מתפיחים לפחות 2-3 פעמים, כאשר כול פעם לשים מחדש להורדת האויר. לאחר יצירת הצורות לתת לתפוח שוב בתבנית לפני האפיה.

למרוח עם 2 חלמונים מהולים עם כף שמן וכף מים לפזר סומסום.

בהצלחה רבה! ליאורה
פורסם ב-28/08/2011
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |