חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
אפיית לחם
ליאורה שלום,

רציתץי לשאול אותך בחודש האחרון ניסיתי 8 פעמים לאפות לחם ועשיתי הכל לפי המתכון.

אין לי מושג למה הבצק אחרי ההתפחה יוצא קשה שלא נדבר אחרי האפיה...

בעבר גם ניסיתי כל מיני מתכונים אבל תמיד אותה תוצאה קשה.

קראתי שמומלץ להוסיף את המלח בסוף וכך עשיתי.

אשמח אם תוכלי לעזור



תודה
פורסם ב-28/08/2011 על-ידי אושרת
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |