חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
הכנת מרציפן
שלום ליאורה,

אני מכינה עוגיות לטקס החינה לבר המצווה של אחי וראיתי באתרך מתכון להכנת מרציפן.

רציתי לשאול האם אין צורך בבישול כלשהו של השקדים עם הסוכר או שפשוט ערבוב של החומרים ולישה מספיקים- האם התערובת יוצאת חלקה ולא נשארים גושי סוכר או לחליפין להשתמש באבקת סוכר?

תודה רבה.

נ.ב

התרשמתי מאוד מאתרך ואני מתכוונת לקחת את כל המתכונים ממנו ישר כח על היוזמה!!
פורסם ב-01/05/2011 על-ידי ליבירן
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |