חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה ליפה - פרלינים
יפה שלום!

פשוט, מכניסים לכלי יבש שוקולד מריר בלגי 70 אחוז, אפשר לערבב חצי בלגי חצי מריר רגיל ,את הכלי מניחים בתוך כלי נוסף עם מים רותחים,

בשפה המקצועית זה נקרא אמבט מרים,

יש לשמור שלא יחדרו מים לשוקולד! לשפוך לתוך תבנית שבלונית בצורה שתבחרי לגובה של מחצית מהשוקולד המומס, לקרר במקפיא מס' דקות, למלא במרציפאן רצוי ביתי, להדק היטב, אפשר להוסיף אגוז בונדוק, או אגוז מלך, לשפוך מחצית שניה של השוקולד המומס מעל ושוב לקרר, לאחר הקירור, לדפוק על שיש לשחרר את הפרלינים, יש שבלונות מסליקון בצורת לב יהיה יותר קל לשחרר.

בהצלחה רבה! ליאורה
פורסם ב-05/03/2011
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |