חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה למלי
מלי שלום רב!

ראשית תודה על הפירגון והמילים החמות אכן זה מחמם את הלב ומעודד.

לגבי היו יו, זהו בעיקרון מתכון של העדה התוניסאית,

אני לא מתה על ההכנה של המתכון הזה מהסיבה שהטיגון שלהם מוציא הרבה קצף עד כדי גלישה בגלל האבקת אפיה. המתכון לקוח מספר הבישול התוניסאי של פסקל - פרץ.

2 ביצים, 2-3 כפות שמן, 2-3 כפות מים, 1 כף סוכר

1 שקית אבקת אפיה, 1 שקית סוכר וניל, 500 גרם קמח, שמן לטיגון עמוק.

הסירופ:

2. כוס סוכר 3 כוסות מים, 1 מיץ מלימון.

מה שחשוב לדעת! שהדבש לא יהיה צמיגי מידי, להשאיר כ-10 דקות כל נגלה בתוך הדבש שיחלחל ויהיה רטוב מבפנים כשהאש מונמכת.

בהצלחה רבה! ליאורה
פורסם ב-01/03/2011
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |