חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה לאתי - כבד בקר
אתי שלום!

אפשרות ראשונה, באתר הפרטי שלי יש כבד קצוץ בקלתיות מאוד מוצלח. אפשרות שנייה, לצלות מעט את הכבד על אש גלויה, לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף את הכבד, מלח, פפריקה אדומה, כמון פלפל 1/4 כוס מים, לתת עוד כ-10 דקות בישול.

אפשרות שלישית, לאחר הצליה, לחתוך לקוביות, להכין רוטב משום, פפריקה אדומה, כמון, שמן, מלח פלפל שחור, כוס עד שתיים מים, לאחר כ-10 דקות בישול להוסיף את הכבדים לבישול של 15 דקות. אלו האופציות שלי.

בהצלחה רבה! ליאורה
פורסם ב-27/01/2011
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |