חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה לימית - מריפאן
ימית שלום!

לגבי המרציפאן שמרגישים את הסוכר, צריך ללוש היטב את השקדים עם הסוכר עד שנבלע היטב אפילו להמתין כ-10 דקות לאחר מכן לטחון, אם את לא צריכה דחוף את המרציפאן תשאירי ללילה במקרר והסוכר יימס מעצמו.

לגבי התבניות האלה, יש בסושף ליד גשר פז חיפה,

תוכלי למצוא אצל גרובשטיין ברח' החלוצים 18 בתל-אביב, או בכול חנות יוקרה לכלי אפיה תוכלי למצוא.

בהצלחה רבה! ליאורה
פורסם ב-01/01/2011
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |