חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
בישול מוח - תשובה לחנה
לחנה קרייף שלום!

הבישול של המוח דורש מעט מיומנות בהכשרתו וקילופו לפני הבישול, קודם להכשיר אותו במים ולאחר מכן במלח עבה (המוח נמכר לא מוכשר בדרך כלל) לשטוף היטב לנסות לתפוס את הורידים ולקלף את הקרום לאט לאט. להרתיח מים

להניח את המוח לשליקה קלה במים רותחים לפני שפורסים אותו לבישול. הבישול של המוח דומה לבישול של הדגים (אם את לא יודעת תיכנסי לאתר שלי יש מתכון לדגים מרוקאים) רק שבמוח מוסיפים כמון ומעט כרכום אם אוהבים.

בהצלחה ליאורה!
פורסם ב-19/02/2009
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |