חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה לענבל - שמן מרוקאי
ענבל יקירתי שלום!

לגבי הלחם אין בעיה שישהה כול הלילה במקרר.

לגבי שמן מרוקאי - אין חיה כזאת, את השמן מוסיפים לפפריקה אדומה וזה נותן צבע, ואם את מתכוונת להכנת פפריקה ביתית זה כבר נושא אחר, לוקחים פלפלים יבשים אדומים, לנגב היטב במתלית רטובה משום שיש עליהם הרבה אבק. לטגן בשמן חם ועמוק מעט - לא לשרוף, לאחר שהתקררו למעוך בידיים ולטחון במכונת בשר, רצוי חשמלית, כול הזמן להוסיף שמן למכונה. התבלין הזה מתאים לכול סוגי הבישול המרוקאי בצבע אדום, במיוחד לדגים ולמוח.שועית יבשה.

לגבי העוף בגריל, פשוט למרוח מעט מהשמן האדום הזה על העוף להכניס לגריל,אפשר להוסיף שום כתוש, מלח פלפל, מרק עוף, להכין תערובת כזו ולמרוח.

בהצלחה רבה! ליאורה

פורסם ב-03/10/2010
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |