חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
עבמבר- תשובה לליזה
ליזה שלום!

אני מביאה לך את המתכון מספר - מטעמים טריפולטניים, של פסקל פרץ -רובין.

החומרים:

3 חלבונים גדולים, כוס וחצי סוכר, תמצית שקדים לפי הטעם, 2 כוסות שקדים קלופים וטחונים דק, 1 כוס שקדים גרוסים בקליפתם, 2 שקיות סוכר וניל, כוס ורבע קמח,, כ-30 שקדים קלופים - אפשר בליפתם.

אופן ההכנה:

ממיסים את הסוכר והחלבונים בכלי יבש הנמצא בתוך סיר מים חמים (אמבט מרים), לערבב עד שהסוכר ממש נמס וחם, להעביר למיקסר ולהמשיך להקציף כ-5 דקות עד שהקצף נוקשה, להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב, לתת לעיסה להתקשות מעט אך לא מדי, להכין כדורים קטנים כ-30 או 20 בינונים, לגלגל ולהניח על נייר אפיה במרווחים, לתקוע שקד במרכז. להכניס לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ15-20 דקות, להרים עוגיה ולבדוק שקיבלה צבע מלמטה.רצוי להשאיר את העוגיות בהירות.

בהצלחה רבה! ליאורה
פורסם ב-19/09/2010
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |