חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
טחול
ליאורה תודה על המתכון רק יש לי כמה שאלות

אחרי האפיה של ה3 שעות אפשר לחתוך ולאכול או שצריך לשים אותו על האש.

ובאיזה מעלות בתנור צריך לשים אותו

תודה רבה
פורסם ב-04/09/2010 על-ידי ענבל דהן
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |