חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה לענבל - טחול ממולא
ענבל יקרה שלום!

אני שמחה שהצליח לך עם עוגת התפוזים.

לגבי הטחול עדיין לא הכנסתי לאתר שלי לכן אין טעם שאפנה אותך לשם.

חשוב לבקש מהקצב לחתוך לך אותו לכול הרוחב ועמוק פנימה ככול האפשר, ליצור מעין כיס.

המילוי הוא: פטרוזליה והרבה קצוץ, אפשר להוסיף גם צרור כוסברה קצוצה, שום כתוש הרבה,

פרוסות של כבד בקר צלוי וחתוך לקוביות, לב בקר חתוך, שומן לב חתוך, אריסה חריפה, כמון, פלפל שחור, מלח ושמן, לערבב הכול יחד למלא את הטחול היטב, לתפור את החתך, למרוח את הטחול מבחוץ בשמן להכניס לתנור לאפיה של שעתיים עד 3 שעות .לקרר לעטוף בנייר כסף ולהקפיא. אפשר לחתוך למנות לעטוף כול פרוסה בנייר כסף ולהקפיא.

כמויות מדוייקות אין לי אפשרות לכתוב לך כי טרם הכנתי לאתר שלי בכדי לדייק.

בהצלחה רבה! ליאורה
פורסם ב-04/09/2010
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |