חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
מסמנה
אמילי שלום! הכנת המסמנה היא על אותו עיקרון כמו המופלטה, אם את יודעת להכין מופלטה אסביר לך את ההמשך, אם לא, כנסי לאתר שלי, יש שם מתכון למופלטה + אופן ההכנה+ תמונות מלוות.

אם הייתי יכולה להעתיק מהאתר שלי הייתי מעבירה לך לכאן את המתכון. בכל אופן לוקחים כדור בצק פותחים אותו לעלה דק וגדול כמו למופלטה, מורחים עלין שמן בנדיבות ומקפלים אותו ל- 4 כמו מעטפה,

חוזרים על הפעולה עוד הפעם רק שעכשיו מניחים את המעטפה באמצע העלה ומקפלים עליו את הבצק למעטפה, חוזרים על הפעולה פעם שלישית, שוב עלה מנחים את המעטפה הכפולה באמצע ושוב מקפלים, לאחר מכן לוחצים את האצבעות חזק על החלק העליון שיהיו שקעים כאלה, מורחים שמן מעל מפזרים סוכר ומכניסים לאפיה לתנור חום בינוני עד שמקבל צבע זהוב חום. בהצלחה! ליאורה
פורסם ב-19/01/2009 על-ידי lioraskitchen.koral.co.il
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |