חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה לפאני
פאני שלום!

לסוכר הזה קוראים פונדן,

הוא נמכר במשקל של קילו או חצי קילו. בחנויות למוצרי גלים לאפיה.

אופן ההכנה:

מרתיחים כלי עם מים ומניחים עליו כלי יבש, (בשפה המקצועית זה נקרא אבמט מרים).

שמים 3-4 כפות גדושות מהעיסה, כף מים, ניתן להוסיף גם טיפה צבע מאכל,ברגע שהוא נמס מספיק לא יותר מדי, זה יוצר קרום וזה מונע את הברק הרצוי, לטבול את העוגיות, להניח על נייר פרגמנט משומן מעט ולשחרר עם סכין מלמטה ברגע שהתקרש.

לשחק עם האש פעם להניח עד להמסה אם מתקרש להחזיר למים החמים לדילול נוסף וכן הלאה.

בהצלחה רבה! ליאורה

פורסם ב-03/06/2010
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |