חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
הכנת עוגיות מראש לאירוע - תשובה לרונית
רונית שלום!

ראשית תודה על הפירגון.

ולעצם שאלותייך, עוגיות לחינה הכי רצוי להכין מראש שבוע לפני, גם שבועיים זה בסדר, כל העוגיות שדורשות טיגון ודבש כגון: שבקייה, סיגרים, קורנה, פסטלים,אחרי הטיגון וצינון היטב לשמור בקופסה אטומה, יום לפני האירוע לטבול בדבש.

מספאן, אפשר שבועיים מראש נשמר היטב.

מקרוד כולל הדבש אין בעיה להכין מראש, בוטנים, קוקוס, מרציפאן, עוגיות אלו לא דורשות עבודה רצינית ולכן רצוי יומייים שלושה מראש, כול העוגיות עם אבקת סוכר, לנפות סוכר מעל סמוך להכנת המגשים,

כול עוגיות הקרמל- שזף סוכר, ניתן להכין שבועיים מראש.

בהצלחה רבה! ליאורה
פורסם ב-15/04/2010
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |