חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
זיתים מבושלים
חעל שלום!

אין בעיה עם הזיתים שאת משתמשת גם אני משתמש בזיתים מקופסת שימורים, יש מרוקאיים שאוהבים את הזיתים הדפוקים שלטעמי הם מרים.

מה שחשוב זה לשטוף היטב את הזיתים מהמליחות, להרתיח אותם ולזרוק את המים,אפשר אפילו פעמיים, להוסיף לסיר מים (לא הרבה), שמן,שום, רסק עגבניות,אריסה אדומה מעט חריפה, כמון, מרק עוף, פלפל שחור, מעט מלח,פטרוזיליה קצוצה או קוסברה מי שאוהב.

בהצלחה רבה! ליאורה
פורסם ב-11/01/2009 על-ידי תשובה ליעל
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |