חפש בפורטל החינה הישראלי
המלצה אחת שווה אלף מילים
תשובה לפאני
פאני יקירה!

רק עכשיו ראיתי את הההודעה שלך, עניתי לך במייל אך אחזור כאן בשביל הגולשים שיש להם ענין משותף לשאלתך.

ובכן לוקחים סיר ממלאים במים (רבע סירבערך) להביא לרתיחה, לקחת כלי אחר יותר קטן לשים 2-3 כפות גדושות בפונדון ולהניח על המים שרתחו, להנמיך את האש, להוסיף טיפה צבע מאכל שבוחרים+ כף עד שתיים מים לערבב היטב עד שיהיה נוזלי (לכבות את האש ולחמם רק כשהפונדון מתקשה טיפה ומקשה את העבודה, חימום יתר של הפונדון יכול גם לקלקל. ניתן לטבול כל עוגיה שרוצים, להכניס עוגיה לפונדון ולהרים עם מזלג, להניח על משטח משומן עד שיתקרר, לשחרר עם סכין בזהירות ולהניח בתוך מנג'טים . בהצלחה ליאורה
פורסם ב-04/01/2009 על-ידי עבודה בפונדון (זיגוג סוכר)
 
 
 
 
 
מגזין חינה  |   תנאי שימוש  |   שירים לחינה  |   חברות הפקת חינה  |   אפיריון לחינה  |   חינה מרוקאית  |   פרסמו כאן  |   מגשי עוגיות מרוקאיות  |  
 
צור קשר  |   חינה  |   חנויות יבוא ממרוקו  |   חינה הודית  |   תכשיטים  |   תקליטן לחינה  |   צלם לחינה  |   אולם לחינה  |  
 
רקדניות לחינה  |   קייטרינג לחינה  |   מסעדות לחינה  |   זמרים, להקות  |   אטרקציות לחינה  |